sâmbătă, 16 aprilie 2011

Indiferenţă


Fiecare picatura de ploaie ce se scurge pe geam , evadeaza din refugiul drastic al ploii.Fiecare minut , evadeaza din misterul timpului , si  ne aduc pe noi la exasperare.
Jucam teatru in propria viata , dar e un lucru diferit de cel de pe scena , este ca ca.. tu esti  actorul principal in filmul vietii tale. Jocul nostru a reprezentat un misterios univers, in care mai contau decat: eu si tu...si miracolul fericirii.Chiar daca in ultima vreme , refuzam sa ne vorbim , si chiar si acum.Nu te sufar, imi vine cateodata sa arunc cu penarul plin de vorbe urate spuse la nervi , dupa tine.Indiferenta ta , ma scoate din sarite. Stiii , “Indiferenţa, egoismul şi individualismul ucid suflete.Gandestete  la ce  mai ramane duupa toate aceste. Nimic.Totul s-a scurs ca nisipul unei clepsidre.Cand ma uit la tine, fac pe indiferenta.Chiar ma simt mai bine.A fost odata , ceva. Nu cred ca va mai fi vreodata.
Asteptam , dar tu nimic. “Dispar şi ceruri şi pământ Şi pieptul tău se bate Şi totu-atârnă de-un cuvânt Şoptit pe jumatate” . Tee  iubes..si pauza facuta intre aceste cuvinte este sfasietoare.Acum , totul s-a schimbat. Nici nu ne mai cunoastem.Totul a fost un vis , spulberat de vantul aspru al nepasarii.
Acum eu sunt cea care ofera ignoranta.Sper sa te simti i tu la fel de bine ca mine.♥ you.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu